Exposición ‘Fam, Fum i Pedres’ – Museu de la Noguera (Balaguer)
12 de septiembre de 2015

Dies: Del 9 de setembre fins al 18 d´octubre de 2015

Lloc: Museu de la Noguera

Inauguració el dimecres 9 de setembre de 2015


FAM, FUM I PEDRES (Català)

Tots sabem que la fam existeix en la nostra societat de consum, i per estar tan a prop nostre ens consolem pensant que almenys menjaran, encara que sigui de les sobres del contenidor. Molt diferent és la imatge de la fam en altres latituds, on moltes mares amb els seus fills famolencs es reuneixen al voltant d’una foguera on d’una olla surt fum, els nens miren fixament pensant que menjaran, fins que es queden dormits. El més trist d’aquesta história és que dintre de l’olla solament hi ha pedres.
Albert Casals


HAMBRE, HUMO Y PIEDRAS (Castellano)

Todos sabemos que el hambre existe en nuestra sociedad de consumo, y por estar tan cerca nuestro nos consolamos pensando que al menos comerán, aunque sea de la sobras del contenedor. Muy diferente es la imagen del hambre en otras latitudes, donde muchas madres con sus hijos hambrientos se reúnen alrededor de una hoguera donde de una olla sale humo, los ninos miran fijamente pensando que comerán, hasta que se quedan
dormidos. Lo más triste de esta historia es que dentro de la olla solo hay piedras.
Albert Casals